Kontinum - povezivanje u lance vrednosti i dobavljača

Novom radionicom „ 10 minuta za umrežavanje“ nastavljena je realizacija projekta Kontinum, Projekat Kontinum realizuje Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd, uz podršku Razvojne agencije Srbije.

U okviru radionice „ 10 minuta za umrežavanje“ učesnicima projekta predstavio se Vasilije Ćetković jedan od vlasnika internet prodavnice KoVoli (KoVoli.com) . Gospodin Ćetković , koji ima dugogodišnje iskustvo u radu sa velikim trgovinskim lancima, učesnicima projekta predstavio je kako najbolje da se pripreme za plasman svojih proizvoda u velike trgovinske lance. Napomenuo je da posedovanje veština komunikacije, prodaje i poslovnog pregovaranja, predstavlja jedan od veoma važnih faktora koji utiče na tok pregovora za ulazak u lance dobavljača velikih trgovinskih lanaca.

Projekat Kontinum namenjen je početnicima u poslovanju korisnicima sredstava Razvojne agencije Srbije, Ministarstva privrede i Fonda za razvoj Republike Srbije.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…