Od 17. maja 2023. godine, podnošenje prijave za registraciju osnivanja privrednog društva u Agenciji za privredne registre (APR) moguće je izvršiti isključivo u elektronskoj formi, putem posebne korisničke aplikacije (“eRegistracija”).

Poslovni susreti, u okviru konferencije “SEE Automotive – Connect&Supply 2023”, održaće se 31. maja 2023. godine u hotelu Crown Plaza u Beogradu

INTERA Tehnološki park Mostar u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i partnerima iz Evropske mreže preduzetništva, organizuje međunarodne B2B susrete koji se održavaju tokom Međunarodnog sajma privrede u Mostaru 2. i 3. maja.

Svetska banka u saradnji sa Ministarstvom privrede i projektom „EU za tebe“ objavila je Vodič za IT industriju, prvi u nizu vodiča „Kako da započneš i vodiš svoj posao?“ namenjen preduzetnicima koji planiraju ili već posluju u sektoru informaciono komunikacionih tehnologija (IKT).

Ministarstvo privrede obaveštava građane Republike Srbije da se prijava za osnivanje privrednog društva, koja se upućuje Agenciji za privredne registre (APR), od 18. maja podnosi isključivo u elektronskom obliku.

RAREI Beograd doo organizuje dane otvorenih vrata za žene preduzetnice 27.03.2023. i 03.04.2023, od 10 do 15 časova. 

U okviru RAS - JICA Projekta „Osnaživanje i dalje uspostavljanje usluge mentoringa za mala i srednja preduzeća u zemljama Zapadnog Balkana“, održan je Sastanak svih mentora „All Mentors Meeting“.

Evropska nedelja preduzetništva obeležena je u Ustanovi kulture Parobrod, 28.11.2022. godine, uz panele i predstavljanje najbolje prakse domaćih preduzeća, u organizaciji Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd.

Evropska nedelja preduzetništva biće obeležena 28. novembra u Ustanovi kulture Parobrod, Kapetan Mišina 6a u Beogradu uz brojne radionice, panele i predstavljanje najbolje prakse domaćih preduzetnika, u organizaciji Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd. 

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…