Nacionalna služba za zapošljavanje objavila je sledeće Javne pozive:

RAREI Beograd vas poziva na besplatnu online obuku za početnike u poslovanju 23-24.04.2024. godine, u 10 časova, preko Zoom platforme. Svi zainteresovani mogu se prijaviti na email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Prilikom prijave ostavite ime, prezime i kontakt telefon. 

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na našu promociju mentorskog Programa koji je namenjen sektoru prerađivačke industije grupisane u četiri oblasti i to: industrija mašina i opreme, prehrambena industrija, drvna i industrija nameštaja, industrija gume i plastike.

Javni poziv je otvoren do 26. aprila, dok je krajnji rok za završetak pružanja standardizovane mentoring usluge 20. novembar 2024. godine

Pozivamo sve dame koje sanjaju o pokretanju sopstvenog biznisa ili već vode svoje preduzetničke poduhvate da nam se pridruže 4. marta na događaju posvećenom podršci ženskom preduzetništvu. 

„InterConnect“, jedan od najznačajnijih i najvećih poslovnih događaja u regionu, nakon veoma uspešne prošlogodišnje konferencije, okupiće i ove godine u Beogradu i Srbiji, 17. i 18. aprila, predstavnike vodećih evropskih kompanija zainteresovanih da uspostave dobavljačke lance na Zapadnom Balkanu, mala i srednja preduzeća iz regiona, kao i međunarodne eksperte i top menadžere sa ciljem da dogovore nove poslove i saradnju. 

Razvojna agencija Srbije poziva sve zainteresovane da se prijave i učestvuju na međunarodnim poslovnim susretima MEET4BUSINESS – MEGRA 2024, vodećem slovenačkom b2b događaju za građevinare, inženjere, arhitekte i stručnjake iz oblasti energetike.

Evropska mreže preduzetništva (EEN) i ove godine organizuje poslovne susrete “Technology & Business Cooperation Days 2024” koji će se održati od 22. do 25. aprila, u okviru sajma Hannover Messe

RAZVOJNA AGENCIJA SRBIJE se sprovođenjem ovog programa opredelila da podrži unapređenje izvoznih potencijala domaćih privrednih društava, unapređenje njihove konkurentnosti i postojećih proizvodnih kapaciteta u cilju povećanja prihoda od izvoza odabranih proizvodnih delatnosti, uravnoteženje platnog bilansa i unapređenje ugleda Republike Srbije u međunarodnoj poslovnoj zajednici, kao i povećanje plasmana domaćih proizvoda na stranim tržištima.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…