14.12.2023. godine, od 11 časova u prostorijama Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd doo, organizujemo obuku za žene preduzetnice na temu „Zašto je zaštita prava intelektualne svojine značajna za razvoj poslovanja“. 

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd doo najavljuje besplatne online obuke koje će se održati putem Zoom platforme. 

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd organizuje i decembarski dan otvorenih vrata za žene preduzetnice. 

Priznanje „MENTOR AWARD“ najuspešnijim mentorima Srbije ove godine dodeljeno je u 2 kategorije, za start up i zrela preduzeća.

Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na predstojećem međunarodnom sajmu prehrambene industrije  „THE SAUDI FOOD SHOW 2024“, koji će se održati u Rijadu, Kraljevini Saudijskoj Arabiji, u periodu od 21. do 23. maj 2024. godine

Razvojna agencija Srbije (RAS) i Privredna komora Srbije (PKS) organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na predstojećem međunarodnom sajmu robnih marki „PLMA“ 2024, koji će se održati u Amsterdamu, Holandija, u periodu od 28. do 29. maja 2024. godine.

Digital Marketing Capacity Building – Empowering Persons with Physical Disabilities for Remote Work (DI-MARC)

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd doo najavljuje besplatne online obuke koje će se održati putem popularne Zoom platforme. 

Pomoć, podrška i inspiracija: Dan otvorenih vrata za žene preduzetnice

06.11.2023.

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd

Topličin venac 11, 4. sprat

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…