Od 21. do 23. novembra 2022. godine održan je završni partnerski sastanak međunarodnog projekta ISTER u Ljubljani. Predstavnica ISTER projekta ispred Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd (RAREI Beograd) učestvovala je na ovom događaju.

Razvojna agencija Srbije (u daljem tekstu: Agencija) kroz sprovođenje višegodišnjeg Programa podrške privrednim društvima za ulazak u lance dobavljača multinacionalnih kompanija (u daljem tekstu: Program) ima za cilj podizanje kapaciteta privrednih društava u svrhu uključivanja u međunarodne lance vrednosti multinacionalnih kompanija (u daljem tekstu: MNK).

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd d.o.o., u sklopu Standardnog seta usluga za MMSPP organizuje besplatne obuke koje imaju za cilj razvoj profesionalnih kompetencija potencijalnih i postojećih mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika.

Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije organizuju nastup srpskih privrednika na međunarodnim sajmovima u 2023. godini.

U organizaciji Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd, obeležena je Evropska nedelja preduzetništva, 28.11.2022. godine u Ustanovi kulture Parobrod.

Prilog televizije Studio B.

Direktor Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd, Snežana Radinović, najavljuje Evropsku nedelju preduzetništva, koja je obeležena 28.11.2022. godine, u Beogradu za RTS 1. 

Evropska nedelja preduzetništva obeležena je u Ustanovi kulture Parobrod, 28.11.2022. godine, uz panele i predstavljanje najbolje prakse domaćih preduzeća, u organizaciji Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…