Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd održala je 1. jula 2021. godine promotivni onlajn događaj „Upoznajte InnoSchool“.

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd d.o.o., u sklopu Standardnog seta usluga za MMSPP organizuje besplatne obuke koje imaju za cilj razvoj profesionalnih kompetencija potencijalnih i postojećih mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika.

 InnoSchool projekat i Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd u četvrtak 1. jula, sa početkom od 11:00 časova organizuju promotivni onlajn događaj „Upoznajte InnoSchool“.

16. juna 2021. godine u organizaciji Centra za resurse i pomoć u obrazovanju okruga Bihor i Evropskog centra za društveno-profesionalnu integraciju ACTA, InnoSchool projektnih partnera iz Rumunije, održana je onlajn InnoSchool Transnacionalna konferencija.

Privredno društvo MOZZART DOO Beograd zajedno sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Koordinacionim telom za rodnu ravnopravnost, u skladu sa zaključenim Protokolima o saradnji,  objavljuje Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava namenjenih samozapošljavanju nezaposlenih žena, za podršku započinjanju sopstvenog biznisa.

Prva publikacija ISTER projekta "Praktični vodič za mapiranje zainteresovanih strana" predstavlja metodologiju za identifikovanje i mapiranje institucija, organizacija, udruženja, pojedinaca i drugih stejkholdera koji predstavljaju potencijalno ključne aktere u procesu zaštite i valorizacije rimskog kulturnog nasleđa na teritorijama zemalja učesnica ISTER projekta, koji se implementira u okviru Transnacionalnog programa Dunav.

Centar za resurse i i pomoć u obrazovanju okruga Bihor, InnoSchool projektni partner iz Rumunije, uz podršku ostalih projektnih partnera u sredu 16. juna, sa početkom od 12:30 časova, organizuje promotivnu InnoSchool Transnacionalnu konferenciju koja se održava onlajn.

Međunarodni projekat ISTER, kojeg je i RAREI Beograd deo, obnavljanjem antičke mreže rimskih puteva i naselja povezuje ceo Dunavski region i kreira novu tematsku kulturnu rutu baziranu na rimskom kulturnom nasleđu i oživljavanju antičkih dobara i tradicije.

Projekat InnoSchool bavi se potrebom uvođenja sistemskih promena u srednjoškolsko obrazovanje koje su neophodne za jačanje preduzetničke kulture i povećano angažovanje mladih u oblasti socijalnih inovacija i preduzetništva. Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije (RAREI) Beograd u svojstvu partnera sprovodi projekat InnoSchool u Srbiji u okviru Intereg Dunavskog transnacionalnog programa.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…