Развојна агенција Србије (у даљем тексту: Агенција) кроз спровођење вишегодишњег Програма подршке привредним друштвима за улазак у ланце добављача мултинационалних компанија (у даљем тексту: Програм) има за циљ подизање капацитета привредних друштава у сврху укључивања у међународне ланце вредности мултинационалних компанија (у даљем тексту: МНК).

Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд д.о.о., у склопу Стандардног сета услуга за ММСПП организује бесплатне обуке које имају за циљ развој професионалних компетенција потенцијалних и постојећих микро, малих и средњих предузећа и предузетника.

Привредна комора Србије и Развојна агенција Србије организују наступ српских привредника на међународним сајмовима у 2023. години.

У организацији Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд, обележена је Европска недеља предузетништва, 28.11.2022. године у Установи културе Пароброд.

Прилог телевизије Студио Б.

Директор Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд, Снежана Радиновић, најављује Европску недељу предузетништва, која је обележена 28.11.2022. године, у Београду за РТС 1. 

Европска недеља предузетништва обележена је у Установи културе Пароброд, 28.11.2022. године, уз панеле и представљање најбоље праксе домаћих предузећа, у организацији Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд.

Европска недеља предузетништва биће обележена 28. новембра у Установи културе Пароброд, Капетан Мишина 6а у Београду уз бројне радионице, панеле и представљање најбоље праксе домаћих предузетника, у организацији Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд. 

Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд доо организује догађај у оквиру Европске недеље предузетништва, 28.11.2022. године, у 11 часова, у Установи културе Пароброд, Капетан Мишина 6а.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…