Национална служба за запошљавање објавила је следеће Јавне позиве:

Јавни позив је отворен до 26. априла,  док је крајњи рок за завршетак пружања стандардизоване менторинг услуге 20. новембар 2024. године

„InterConnect“, један од најзначајнијих и највећих пословних догађаја у региону, након веома успешне прошлогодишње конференције, окупиће и ове године у Београду и Србији, 17. и 18. априла, представнике водећих европских компанија заинтересованих да успоставе добављачке ланце на Западном Балкану, мала и средња предузећа из региона, као и међународне експерте и топ менаџере са циљем да договоре нове послове и сарадњу.  

Развојна агенција Србије позива све заинтересоване да се пријаве и учествују на међународним пословним сусретима MEET4BUSINESS – MEGRA 2024, водећем словеначком b2b догађају за грађевинаре, инжењере, архитекте и стручњаке из области енергетике.

Европска мреже предузетништва (EEN) и ове године организује пословне сусрете “Technology & Business Cooperation Days 2024” који ће се одржати од 22. до 25. априла, у оквиру сајма Hannover Messe

РАЗВОЈНА АГЕНЦИЈА СРБИЈЕ се спровођењем овог програма определила да подржи унапређење извозних потенцијала домаћих привредних друштава, унапређење њихове конкурентности и постојећих производних капацитета у циљу повећања прихода од извоза одабраних производних делатности, уравнотежење платног биланса и унапређење угледа Републике Србије у међународној пословној заједници, као и повећање пласмана домаћих производа на страним тржиштима.

РАЗВОЈНА АГЕНЦИЈА СРБИЈЕ се спровођењем овог програма определила да подржи креирање оквира за успостављање комерцијалних односа између мултинационалних компанија и домаћих привредних субјеката, а све у циљу остваривања боље интеграције страних улагача у локални економски систем, с једне стране, као и усвајање принципа пословања међународних ланаца вредности од стране локалних компанија.

Развојна агенција Србије (у даљем тексту: Агенција) кроз спровођење вишегодишњег Програма подршке привредним друштвима за улазак у ланце добављача мултинационалних компанија (у даљем тексту: Програм) има за циљ подизање капацитета привредних друштава у сврху укључивања у међународне ланце вредности мултинационалних компанија (у даљем тексту: МНК).

Највећи светски сајам електронике ELECTRONICA 2024 одржаће се 12. до 15. новембра у Минхену, Немачка. Пријаве за наступ, у оквиру националног штанда Србије, отворене су 27. фебруара

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…