Јавни позив за спровођење пакета услуга за младе и жене предузетнице објављује се у складу са Програмом стандардизованог сета услуга за микро, мала и средња предузећа и предузетнике у 2023. години, Министарства привреде, који се реализује преко Развојне агенције Србије и акредитованих регионалних развојних агенција (у даљем тексту: Програм ССУ за ММСПП).

ОБАВЕШТЕЊЕ

Фонд за развој Републике Србије обавештава све заинтересоване клијенте да се од данас 05.09.2023.г. обуставља пријем захтева за кредите за трајна обртна средства из Програма Фонда, због великог броја примљених захтева.

Програм подстицања развоја предузетништва кроз финансијску подршку за женско предузетништво у 2023. години (у даљем тексту: Програм) спроводи Министарство привреде (у даљем тексту: Министарство) у сарадњи са Фондом за развој Републике Србије (у даљем тексту: Фонд). 

Министарство привреде у сарадњи са Развојном агенцијом Србије, а уз подршку Европске уније, расписује Јавни позив за доделу бесповратних средстава микро и малим предузећима, предузетницима и задругама

Развојна агенција Србије (у даљем тексту: Агенција) организује наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на међународном сајму добављача „GLOBAL AUTOMOTIVE COMPONENTS AND SUPPLIERS EXPO 2023 (GACS)“ који се одржава у Штутгарту, Немачка, у периоду од 05. до 07. децембра 2023. године.

У складу са циљевима и мерама Стратегије развоја вештачке интелигенције у Републици Србији, за период 2020-2025. године, Влада Републике Србије обезбедила је Националну платформу за вештачку интелигенцију (АИ платформа).

ГРАДСКА УПРАВА ГРАДА БЕОГРАДА - Секретаријат за привреду објављује ЈАВНИ КОНКУРС за доделу средстава за подршку развоја иновативних делатности

Влада Републике Србије усвојила је Уредбу о утврђивању Програма подстицања развоја предузетништва кроз финансијску подршку за женско предузетништво у 2023. години, а са циљем јачања женског предузетништва, повећања броја привредних субјеката и даљег подстицања запошљавања.

Министарство привреде расписало је јавне позиве за прикупљање понуда за учешће у поступку приватизације три предузећа - Издавачко предузеће Рад ад Београд, Технохемијa ад за трговину Сремска Митровица и Недељне новине акционарско друштво  за новинску и издавачку делатност Бачка Паланка.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…