Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд д.о.о., у склопу Стандардног сета услуга за ММСПП организује бесплатну онлине обуку за Почетнике у пословању. 

Још један "Дан отворених врата за жене предузетнице" који ће се одржати у просторијама Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд, Топличин венац 11, 4. спрат, 02.10.2023. године, од 10 до 14 часова. 

Ако сте у фази разматрања покретања свог посла или сте тек закорачили у свет предузетништва, наше бесплатне онлине обуке и саветодавне услуге су идеална прилика за вас. 

Уколико размишљате о покретању сопственог посла, РАРЕИ Београд доо организује дводневну обуку за почетнике у пословању која ће се одржати путем Зоом платформе, 10. и 11. августа 2023. године, у 10 часова.

07. августа 2023. РАРЕИ Београд организује Дан отворених врата посвећен подршци потенцијалним и постојећим женама предузетницама.

Регионални Иновациони Форум 2023, у оквиру Еворпске Мреже Предузетништва (EEN),  ће се одржати 06. јула на Златибору, у хотелу "Мона Плаза"

Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд д.о.о., у склопу Стандардног сета услуга за ММСПП организује бесплатне обуке које имају за циљ развој професионалних компетенција потенцијалних и постојећих микро, малих и средњих предузећа и предузетника.

Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд организује дане отворених врата за жене предузетнице, сваког првог понедељка у месецу.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…