Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da se priključite radionici „Rimske kulturne rute - strateški i regulatorni okviri“ koju projekat ISTER i Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd organizuju u sredu 11. maja 2022. godine. godine od 11 časova. Radionica će se realizovati putem Zoom platforme.

Prelistajte četvrti bilten i saznajte više o aktivnostima ISTER projekta! U fokusu ovog biltena su dve publikacije nastale kao rezultat rada ISTER projektnih partnera, kao i predstavljanje pobednika ISTER međunarodnog nagradnog konkursa!

Tokom druge ISTER transnacionalne radionice u nemačkom gradu Alenu, 23. februara 2022. godine proglašeni su pobednici ISTER međunarodnog nagradnog konkursa iz oblasti zaštite i očuvanja rimskog kulturnog nasleđa.

U periodu od 22. do 24. februara 2022. godine održana je druga ISTER transnacionalna radionica i partnerski sastanak u gradu Alenu, Nemačka. Predstavnica Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije (RAREI) Beograd učestvovala je na ovom događaju.

Radionica „Rimsko kulturno nasleđe kao pokretač turističkog i lokalnog/regionalnog razvoja“ uspešno je održana u ponedeljak 17. januara 2022. godine u organizaciji projekta ISTER i Regionalne agencija za razvoj i evropske integracije Beograd.

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da se priključite radionici „Rimsko kulturno nasleđe kao pokretač turističkog i lokalnog/regionalnog razvoja“ koju projekat ISTER i Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd organizuju u ponedeljak 17. januara 2022. godine. godine od 11 časova. Radionica će se realizovati putem Zoom platforme.

Prijavite svoj inovativni projekat ili inicijativu sa temom Rimskog kulturnog nasleđa na ISTER IBP međunarodni nagradni konkurs do 23. decembra 2021. godine!

Prelistajte treći ISTER bilten i saznajte više o projektnim aktivnostima na temu rimskog kulturnog nasleđa duž Dunava i sjajnoj prilici koja se nudi projektima iz ove oblasti!

ISTER IBP nagradni konkurs je otvoren! Prijavite svoj inovativni projekat ili inicijativu na temu Rimskog kulturnog nasleđa u Dunavskom regionu do 30. novembra 2021. godine!

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…