Prelistajte treći ISTER bilten i saznajte više o projektnim aktivnostima na temu rimskog kulturnog nasleđa duž Dunava i sjajnoj prilici koja se nudi projektima iz ove oblasti!

ISTER IBP nagradni konkurs je otvoren! Prijavite svoj inovativni projekat ili inicijativu na temu Rimskog kulturnog nasleđa u Dunavskom regionu do 30. novembra 2021. godine!

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da se priključite onlajn radionici „Kulturno nasleđe, kohezione politike i dobrobit društva: ciklus pozitivnih vrednosti” koja se održava 13. oktobra 2021. godine od 11:30 do 13:00 časova u sklopu Evropske nedelje regiona i gradova - #EURegionsWeek 2021.

Međunarodni projekat ISTER obnavljanjem antičke mreže rimskih puteva i naselja povezuje ceo Dunavski region.

Prva publikacija ISTER projekta "Praktični vodič za mapiranje zainteresovanih strana" predstavlja metodologiju za identifikovanje i mapiranje institucija, organizacija, udruženja, pojedinaca i drugih stejkholdera koji predstavljaju potencijalno ključne aktere u procesu zaštite i valorizacije rimskog kulturnog nasleđa na teritorijama zemalja učesnica ISTER projekta, koji se implementira u okviru Transnacionalnog programa Dunav.

Međunarodni projekat ISTER, kojeg je i RAREI Beograd deo, obnavljanjem antičke mreže rimskih puteva i naselja povezuje ceo Dunavski region i kreira novu tematsku kulturnu rutu baziranu na rimskom kulturnom nasleđu i oživljavanju antičkih dobara i tradicije.

Upoznajte se sa međunarodnim projektom ISTER koji obnavljanjem antičke mreže rimskih puteva i naselja povezuje ceo Dunavski region.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…