Finalna ISTER publikacija i video

Međunarodni projekat ISTER i njegove aktivnosti se bliže svom zvaničnom kraju, pa polako sumiramo ostvarene rezultate, ali i definišemo buduće planove za dalji razvoj i unapređenje VIA ISTER  rute - Putevima Rimljana duž Dunava, kao i digitalih vizuelnih alata za njeno predstavljanje: Virtuelnog ISTER GIS Atlasa - besplatne, onlajn baze podataka koja pruža geografski prikaz rimskog kulturnog nasleđa Dunavskog regiona, kao i VIA ISTER digitalni interaktivnog alata koji omogućava lako istraživanje nove VIA ISTER kulturne rute.

Ove, ali i druge projektne rezultate smo predstavili kroz Finalnu ISTER publikaciju! U ovoj brošuri dostupnoj na engleskom jeziku, saznaćete više o svim koracima i aktivnostima koji se realizovani kako bismo kreirali jednu novu eko-kulturnu rutu Dunavskog područja! Dostupan je i kratak sažetak ove brošure na srpskom jeziku na ovom linku!

 

Različite momente iz prethodne dve godine realizacije ISTER projekta smo pokušali i da zabeležimo kamerom, i prikažemo Vam deo realizovanih aktivnosti, upoznamo sa ISTER projektnim partnerima, ali i predstavimo najznačajnije i najinteresantnije rimske lokalitete i događaje sa naše VIA ISTER rute kroz ISTER video dokumentarac! Pogledajte video i saznate više o rimskom kulturnom nasleđu Dunavskog regiona i načinu kako je ono prezentovano kroz ISTER projekat!

 

 

Pratite ISTER na društvenim mrežama:

Facebook     l    Twitter    l    LinkedIn

 

Projekat se finansira iz sredstava Evropske unije (ERDF, IPA)

Project co-funded by the European Union funds (ERDF, IPA)

 

http://www.interreg-danube.eu/ister

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…