Obaveštavamo vas da će se online obuka "Inovacije u poslovanju" održati 28.06.2024. godine, od 10 časova, preko Zoom platforme. 

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se online obuka "Početnici u poslovanju" održati 9-10.05.2024. godine preko Zoom platforme, sa početkom u 10 časova. Ova obuka pruža odličnu priliku za sve one koji žele da steknu osnovna znanja i veštine u poslovanju, bez obzira na njihovo prethodno iskustvo.

RAREI Beograd vas poziva na besplatnu online obuku za početnike u poslovanju 23-24.04.2024. godine, u 10 časova, preko Zoom platforme. Svi zainteresovani mogu se prijaviti na email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Prilikom prijave ostavite ime, prezime i kontakt telefon. 

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na našu promociju mentorskog Programa koji je namenjen sektoru prerađivačke industije grupisane u četiri oblasti i to: industrija mašina i opreme, prehrambena industrija, drvna i industrija nameštaja, industrija gume i plastike.

Pozivamo sve dame koje sanjaju o pokretanju sopstvenog biznisa ili već vode svoje preduzetničke poduhvate da nam se pridruže 4. marta na događaju posvećenom podršci ženskom preduzetništvu. 

Prvi online FAO/EBRD događaj u ovoj godini, organizovan u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije (RAS), okupiće analitičare, predstavnike akademskih i organizacija za podršku poslovanju, kao i predstavnike sektorske asocijacije i velikih kompanija u oblasti izvoza i plasmana voća i povrća na strana tržišta

POZIV NA PREZENTACIJU

PROGRAMA PODRŠKE PRIVREDNIM DRUŠTVIMA ZA ULAZAK U LANCE DOBAVLJAČA MULTINACIONALNIH KOMPANIJA

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd doo najavljuje besplatne online obuke koje će se održati putem Zoom platforme. 

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd organizuje i decembarski dan otvorenih vrata za žene preduzetnice. 

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…