RAS i Evropska mreža preduzetništva pozivaju vas da učestvujete u besplatnim poslovnim susretima za tekstilnu, modnu industriju, dizajn i kreativne industrije u Torinu. Osmi po redu b2b susreti održaće se u periodu od 28. do 30. juna 2023. godine.

Prijave za učešće na predstojećem međunarodnom sajmu poljoprivredne mehanizacije AGRITECHNICA 2023 otvorene su do četvrtka, 13. aprila.

Kineski međunarodni uvozni sajam „China International Import EXPO-CIIE”, jedan je od najvećih sajmova u Kini na kome izlaže preko 140 zemalja iz celog sveta.

Ovim putem želimo da Vas obavestimo da je u okviru programa StarTech koji sprovodi NALED uz podršku kompanije Philip Morris International i u saradnji sa Vladom Srbije, od 3. marta do 3. maja 2023. otvoren treći konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za podršku inovatorima!

Razvojna agencija Srbije (RAS) i Privredna komora Srbije (PKS) i ove godine organizuju nastup domaćih kompanija na međunarodnom sajmu prehrambene industrije ANUGA u Kelnu, koji će biti održan od 7. do 11. oktobra.

Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije pozivaju sve zainteresovane kompanije da se prijave i učestvuju na prestojećem Međunarodnom sajmu „A+A“ 2023, koji će se održati u Diseldorfu, SR Nemačka, u periodu od 24. do 27. oktobra 2023. godine.

Razvojna agencija Srbije (RAS) i Privredna komora Srbije (PKS) ponovo organizuju nastup proizvođača voća i povrća iz Srbije na međunarodnom sajmu “FRUIT ATTRACTION” 2023, koji se održava u Madridu od 3. do 5. oktobra 2023. godine.

Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije pozivaju zainteresovane kompanije da se prijave i učestvuju na 24. Međunarodnom sajam privrede u Mostaru, koji će se održati od 2. do 6. maja 2023. godine.

Evropska mreža preduzetništva Francuske i i-Trans klaster organizuju B2B susrete, koji će biti održani 29. i 30. marta 2023. godine u Lilu, Francuska. Međunarodni poslovni susreti se organizuju tokom održavanja SIFER sajma. SIFER je jedini sajam u Francuskoj, posvećen isključivo železničkoj industriji.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…