Evropska nedelja preduzetništva

14.12.2023. godine, od 11 časova u prostorijama Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd doo, organizujemo obuku za žene preduzetnice na temu „Zašto je zaštita prava intelektualne svojine značajna za razvoj poslovanja“. 

Gosti će biti kolege iz Zavoda za intelektualnu svojinu Republike Srbije. 

Nakon realizacije edukativnog programa, u okviru Evropske nedelje preduzetništva- European SME week, organizujemo događaj koji ima za cilj da se, kroz razmenu iskustava preduzetnica, vidi zašto je žensko preduzetništvo važno i kakvi su izazovi sa kojim se suočavaju žene preduzetnice na nivou regiona Beograd. Želimo da, kroz razgovor sa vama, dođemo do potencijlanih predloga za unapređenje preduzetničkog ekosistetma.

 

 

Edukativni program i događaj realizovaće se u prostorijama Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd, Topličin venac 11/4.

 

Molimo vas da vaše prisutvo potvrdite na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…