Projekat Kontinum - radionica “10 minuta za umrežavanje“

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd nastavila je sa realizacijom aktivnosti u okviru projekta Kontinum. Projekat Kontinum, koji je namenjen početnicima u poslovanju, podržan je od strane Razvojne agencije Srbije.

Snežana Radinović, direktorka Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd, pozdravila je sve učesnike projekta i naglasila da im Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd, kao i do sada, uvek stoji na raspolaganju za sve informacije, savete i pomoć u razvoju njihovog biznisa.

Zvjezdana Crnogorac, osnivač i vlasnik firme Via Academica predstavila start-up kompanijama način na koji mogu dodji do dodatnih finansijskih sredstava za razvoj svoje poslovne ideje kroz umrežavanje. Predstavila je neke od modela koji postoje i naglasila da je za početnike u poslovanju veoma važno da od samog starta rade na stvaranju mreže partnera. Posebno je istakla važnost dobre priprema za predstavljanje svojih poslovnih potencijala investitorima i zainteresovanim stranama.

Vladimir Jovanović, zamenik direktora Sektora za podršku mikro, malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima Razvojne agencije Srbije, predstavio je modele za umrežavanje kroz Evropsku mrežu preduzetništva. Posebno je naglasio značaj učešća na B2B susretima koje organizuje Evropska mreža preduzetništva, kao i kvalitetnu pripremu profila za umrežavanje.

Aktivnosti u okviru projekta Kontinum nastavljaju se već u petak 30. marta 2017. godine kroz realizaciju nove radionice „10 minuta za umrežavanje“ i završetak obuke za Strateško pozicioniranje i lean.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…