EEN: poslovni susreti za kompanije iz drvne industrije

U okviru međunarodnog sajma materijala, tehnologije i komponenti za nameštaj i unutrašnje projektovanje „Fimma Maderalia” u Valensiji (Španija) od 29. do 30. marta biće održani i poslovni susreti za kompanije iz drvne industrije.

RAS poziva sve zainteresovane kompanije iz sektora drvne industrije da se prijave za sastanke uživo ili virtuelne sastanke, do 29.03.2022. godine i kreiraju nova poslovna partnerstva i kontakte.

B2B događaj organizuje Valensijski institut za konkurentnost - IVACE INTERNACIONAL i ARVET-COFEARFE, a kao deo aktivnosti Evropske mreže preduzetništva (EEN).

Sajam „Fimma Maderalia” se održava u Valensiji od 29. marta do 1. aprila i okuplja najznačajnije predstavnike iz industrije nameštaja, dekoratere, dizajnere enterijera i arhitekte.

Planirani poslovni susreti su match-making karaktera, samim tim se prethodno ugovoraju sastanci sa odabranim posetiocima i izlagačima. Događaj je namenjen profesionalcima u oblasti drvne industrije koji žele da pronađu nove poslovne prilike i potencijalno ostvare nova poslovna partnerstva.

Zainteresovani se mogu prijaviti i registrovati za B2B sastanke putem portala: https://maderalia-2022-b2b-meetings.b2match.io/ , i to najkasnije do 29.03.2022. godine.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…