Otvorene prijave za sajam HANNOVER MESSE

Razvojna agencija Srbije (RAS) i Privredena komora Srbije (PKS) pozivaju kompanije da se prijave za učešće na međunarodnom sajmu industrijske tehnologije HANNOVER MESSE koji se održava u Hanoveru (Nemačka) od 30. maja do 2. juna ove godine.

Ovogodišnji Hannover Messe održaće se pod sloganom „TRANSFORMING INDUSTRY TOGETHER“. Kao i do sada, RAS i PKS organizuju nastup domaćih kompanija na ovom sajmu, jednoj od najznačajnijih izložbi kada je reč o industrijskim tehnologijama i vodećem tehnološkom sajmu na tržištu Evrope. Kompanije iz Srbije imaju priliku da izlažu na nacionalnom štandu, i to na dva štanda: u hali Automation, Motion & Drives i hali Engineered Parts & Solutions.

Troškove zakupa prostora i izgradnje štanda snose organizatori, dok izlagači snose troškove participacije za učešće izlagača u troškovima nastupa na sajmu u okviru nacionalnog štanda.

Prijave su otvorene do 11. marta 2022. godine, a sve detalje o prijavi i sajmu možete pronaći OVDE.

„Hannover Messe“ je sajam sa tradicijom dužom od 70 godina.  U 2019. godini na sajmu je učestvovalo više od šest hiljada izlagača iz 98 zemalja. Sajam je posetilo preko 211.000 stručnih posetilaca iz više od 110 zemalja. Zbog pandemije izazvane virusom Covid 19, sajam nije održan 2020 i 2021. godine.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…