Континум - повезивање у ланце вредности и добављача

Новом радионицом „ 10 минута за умрежавање“ настављена је реализација пројекта Континум, Пројекат Континум реализује Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд, уз подршку Развојне агенције Србије.

У оквиру радионице „ 10 минута за умрежавање“ учесницима пројекта представио се Василије Ћетковић један од власника интернет продавнице КоВоли ( KoVoli.com) . Господин Ћетковић , који има дугогодишње искуство у раду са великим трговинским ланцима, учесницима пројекта представио је како најбоље да се припреме за пласман својих производа у велике трговинске ланце. Напоменуо је да поседовање вештина комуникације, продаје и пословног преговарања, представља један од веома важних фактора који утиче на ток преговора за улазак у ланце добављача великих трговинских ланаца.

Пројекат Континум намењен је почетницима у пословању корисницима средстава Развојне агенције Србије, Министарства привреде и Фонда за развој Републике Србије.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…