РАС и Европска мрежа предузетништва позивају вас да учествујете у бесплатним пословним сусретима за текстилну, модну индустрију, дизајн и креативне индустрије у Торину. Осми по реду б2б сусрети одржаће се у периоду од 28. до 30. јуна 2023. године.

Пријаве за учешће на предстојећем међународном саjму пољопривредне механизације AGRITECHNICA 2023 отворене су до четвртка, 13. априла.

Кинески међународни увозни сајам „China International Import EXPO-CIIE”, један је од највећих сајмова у Кини на коме излаже преко 140 земаља из целог света.

Овим путем желимо да Вас обавестимо да је у оквиру програма StarTech који спроводи NALED уз подршку компаније Philip Morris International и у сарадњи са Владом Србије, од 3. марта до 3. маја 2023. отворен трећи конкурс за доделу бесповратних средстава за подршку иноваторима!

Развојна агенција Србије (РАС) и Привредна комора Србије (ПКС) и ове године организују наступ домаћих компанија на међународном сајму прехрамбене индустрије ANUGA у Келну, који ће бити одржан од 7. до 11. октобра.

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије позивају све заинтересоване компаније да се пријаве и учествују на престојећем Међународном сајму „А+А“ 2023, који ће се одржати у Диселдорфу, СР Немачка, у периоду од 24. до 27. октобра 2023. године.

Развојна агенција Србије (РАС) и Привредна комора Србије (ПКС) поново организују наступ произвођача воћа и поврћа из Србије на међународном сајму “FRUIT ATTRACTION” 2023, који се одржава у Мадриду од 3. до 5. октобра 2023. године.

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије позивају заинтересоване компаније да се пријаве и учествују на 24. Међународном сајам привреде у Мостару, који ће се одржати од 2. до 6. маја 2023. године.

Европска мрежа предузетништва Француске и i-Trans klaster организују B2B сусрете, који ће бити одржани 29. и 30. марта 2023. године у Лилу, Француска. Међународни пословни сусрети се организују током одржавања SIFER сајма. SIFER је једини сајам у Француској, посвећен искључиво железничкој индустрији.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…