Развојна агенција Србије (у даљем тексту: Агенција) кроз спровођење вишегодишњег Програма подршке привредним друштвима за улазак у ланце добављача мултинационалних компанија (у даљем тексту: Програм) има за циљ подизање капацитета привредних друштава у сврху укључивања у међународне ланце вредности мултинационалних компанија (у даљем тексту: МНК).

Привредна комора Србије и Развојна агенција Србије организују наступ српских привредника на међународним сајмовима у 2023. години.

ОБАВЕШТЕЊЕ

Фонд за развој РС  обавештава све заинтересоване да се од 01. новембра 2022. године,  у 16. часова, ОБУСТАВЉА пријем нових захтева за доделу бесповратних средстава у оквиру Програма подстицања развоја предузетништва кроз финансијску подршку за почетнике у пословању  у 2022. години.

Међународни форум машиноградње и Б2Б сусрети одржавају се 16. и 17. новембра у хибридној форми (онлајн и уживо) у Бечу, у организацији Привредне коморе Аустрије и уз подршку ЕЕН.

РАС и Развојна агенција Републике Српске, у оквиру ЕЕН активности позивају компаније да учествују на Б2Б сусретим током 7. Међународног форума о сарадњи у Требињу 4. новембра.

САВЕТ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ОМЛАДИНСКЕ ПОЛИТИКЕ (КАНЦЕЛАРИЈА ЗА МЛАДЕ)  ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ СТАРИ ГРАД у партнерству са Регионалном агенцијом за развој и европске интеграције Београд објављује ЈАВНИ КОНКУРС за избор корисника пројекта „Центар за подршку предузетништву младих“

Одлуком о буџету града Београда за 2022. годину („Службени лист града Београда“, 120/21 и 18/22“), обезбеђена су средства за финансирање, односно суфинансирање пројеката од јавног интереса, којим се подстиче остваривање циљева из области заштите животне средине, а које реализују удружења на територији града Београда, и односи се на:

Министарство за европске интеграције Владе Републике Србије расписује наградни конкурс за избор најбољих индивидуалних студентских радова о европској интеграцији и процесу приступања наше земље Европској унији.

Министарство привреде у оквиру програма подршке домаћим привредницима који послују као микро, мала или средња друштва, до почетка августа ове године, потписало је 33 уговора инвестиционе вредности од 37,2 милиона евра.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…