14.12.2023. године, од 11 часова у просторијама Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд доо, организујемо обуку за жене предузетнице на тему „Зашто је заштита права интелектуалне својине значајна за развој пословања“. 

Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд доо најављује бесплатне онлине обуке које ће се одржати путем популарне Зоом платформе. 

Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд организује и децембарски дан отворених врата за жене предузетнице. 

Признање „MENTOR AWARD“ најуспешнијим менторима Србије ове године додељено је у 2 категорије, за старт уп и зрела предузећа.

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на предстојећем међународном сајму прехрамбене индустрије  „THE SAUDI FOOD SHOW 2024“, који ће се одржати у Ријаду, Краљевини Саудијској Арабији, у периоду од 21. до 23. мај 2024. године

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на предстојећем међународном сајму робних марки „PLMA“ 2024, који ће се одржати у Амстердаму, Холандија, у периоду од 28. до 29. маја 2024. године.

Digital Marketing Capacity Building – Empowering Persons with Physical Disabilities for Remote Work (DI-MARC)

Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд доо најављује бесплатне онлине обуке које ће се одржати путем популарне Зоом платформе. 

Помоћ, подршка и инспирација: Дан отворених врата за жене предузетнице
06.11.2023.

Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд
Топличин венац 11, 4. спрат

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…