Резултати активности које је Регионална агенција за развој и евопске интеграције Београд реализовала у оквиру програма Владе Републике Србије „Година предузетништва“ представљени су данас у оквиру Јутарњег програма Радио-телевизије Србије.

Гостовање Снежане Радиновић, директорке Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд у емисији “Београде, добро јутро” у оквиру промоције пројекта “Година предузетништва 2016″.

Директорка Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд (РАРЕИ Београд), Снежана Радиновић је гостујући у емисији "Београде добар дан" представила пројекат унапређења енергетске ефикасности за седам београдских јавних предузећа „LEEN City of Belgrade”, који ће се реализовати уз подршку Владе Републике Србије и регионалних представника СР Немачке (покрајина Баден Виртемберг).

У организацији Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд и Привредне коморе Београда. 9. децембра 2015. године у Привредној комори Београда, одржана је промоција европског програма за мала и средња предузећа КОЗМЕ за представнике кластера, пословних удружења и општина са територије региона Београда.

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…