Резултати активности које је Регионална агенција за развој и евопске интеграције Београд реализовала у оквиру програма Владе Републике Србије „Година предузетништва“ представљени су данас у оквиру Јутарњег програма Радио-телевизије Србије.

Директорка Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд, Снежана Радиновић, представила је резултате рада и истакла да је у оквиру „Године предузетништва“ реализовано 33 програма, који су имали за циљ подизање нивоа знања и кључних компетенција почетника у пословању и постојећих микро, малих и средњих предузећа, као и развој пословања кроз доделу субвенција и кредита.

О улози Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд у развоју пословне идеје и обезбеђивању финансијских средстава говорила је Александра Ђурашић Тодоровић, један од почетника у пословању која је добила и финансијску подршку од стране Развојне агенције Србије.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…