Уколико желите да се консултујете са саветником за женско предузетништво можете заказати састанак на 011 2186 730.

У организацији Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд, обележена је Европска недеља предузетништва, 28.11.2022. године у Установи културе Пароброд.

Прилог телевизије Студио Б.

Директор Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд, Снежана Радиновић, најављује Европску недељу предузетништва, која је обележена 28.11.2022. године, у Београду за РТС 1. 

Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд доо (РАРЕИ Београд) реализовала је 20.06.2022. године у просторијама Градске општине Савски венац промоцију Програма подршке малим предузећима за набавку опреме у 2022. години.  

Поводом обележавања 20 година рада Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд, која је одржана у Свечаној сали, Скупштине Града Београда, присутнима су се обратили министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић, заменик градоначелника Града Београда Горан Весић, директор РАРЕИ Београд Снежана Радиновић, директор Хитне помоћи Горан Чолаковић и директор АМЦ Бранислав Бајић. 

Вртић "Мрвица" је један од објеката који су обухваћени пројектом Термалне рехабилитације јавних зграда у граду Београду, који ће се финансирати из средстава ИПА 2020. У фокусу је повећање енергетске ефикасности јавних објеката. Овим пројектом обухваћена су четири вртића и једна основна школа. 

Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд доо, у циљу пружања подршке у припреми документације за Програм финансијске подршке привредним субјектима за одржавање ликвидности и обртна средства у отежаним економским условима услед пандемије ЦОВИД – 19 изазване вирусом САРС-ЦоВ-2, обавештава све клијенте да се, уколико им је потребна помоћ, могу обратити  искључиво телефонским путем и путем електронске поште.

  • Приликом формулисања мера, водили смо се међународним искуством, односно усвојеним мерама у развијеним економијама и земљама у окружењу.
  • Размотрени су захтеви представљени у предлозима мера бројних удружења која окупљају привреднике.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…