14.12.2023. године, од 11 часова у просторијама Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд доо, организујемо обуку за жене предузетнице на тему „Зашто је заштита права интелектуалне својине значајна за развој пословања“. 

Признање „MENTOR AWARD“ најуспешнијим менторима Србије ове године додељено је у 2 категорије, за старт уп и зрела предузећа.

Фонд за развој Републике Србије  обавештава све заинтересоване да се дана 30. јуна 2023. године обуставља пријем захтева за доделу кредитних средстава у оквиру Инвестиционог програма „Опоравак и развој", који заједнички реализују Министарство привреде и Фонд за развој Републике Србије.

Девета по реду конференцији “SEE Automotive – Connect&Supply” ће се одржати од 30. до 31. маја, 2023. године у хотелу Crown Plaza у Београду

Од 17. маја 2023. године, подношење пријаве за регистрацију оснивања привредног друштва у Агенцији за привредне регистре (АПР) могуће је извршити искључиво у електронској форми, путем посебне корисничке апликације (“еРегистрација”).

Пословни сусрети, у оквиру конференције “SEE Automotive – Connect&Supply 2023”, одржаће се 31. маја 2023. године у хотелу Crown Plaza у Београду.

ИНТЕРА Технолошки парк Мостар у сарадњи са Привредном комором Србије и партнерима из Европске мреже предузетништва, организује међународне Б2Б сусрете који се одржавају током Међународног сајма привреде у Мостару 2. и 3. маја.

Светска банка у сарадњи са Министарством привреде и пројектом „ЕУ за тебе“ објавила је Водич за ИТ индустрију, први у низу водича „Како да започнеш и водиш свој посао?“ намењен предузетницима који планирају или већ послују у сектору информационо комуникационих технологија (ИКТ).

Министарство привреде обавештава грађане Републике Србије да се пријава за оснивање привредног друштва, која се упућује Агенцији за привредне регистре (АПР), од 18. маја подноси искључиво у електронском облику.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…