Фондација за младе таленте града Београда и Савет за запошљавање града Београда расписaли су 15. јануара 2018. године Конкурс за најбољу бизнис идеју у 2018. години.

Домаћим стартапима и ове године, трећи пут за редом, нуди се прилика да представе своје идеје у области одрживих иновација на локалном такмичењу Slush и квалификују се за учешће у десетодневном програму Slush Global Impact Accelerator (GIA) и на дводневној конференцији Slush који се одржавају у новембру и децембру у Хелсинкију (Финска).

У организацији Регионалне агенција за развој и европске интеграције Београд одржана је промоција COSME програма којим ће се обезбедити финансијска подршка микро, малим и средњим предузећима и предузетницима у Србији у износу од 60 милиона евра.

Европски инвестициони фонд (ЕИФ) и Banca Intesa АД Београд потписали су први уговор у Србији у оквиру COSME програма Европске комисије за мала и средња предузећа.

VIII Сајам предузетништва биће одржан у среду, 8. јуна 2016. године  у Дому омладине у Београду, сала Американа, у периоду од 12 до 16 часова.

Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд д.о.о., у сарадњи са Секретаријатом за привреду града Београда, организује сет обука које имају за циљ развој професионалних компетенција потенцијалних и простојећих микро, малих и средњих предузећа и предузетника.

Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд и Привредна комора Београда, у сарадњи са Предузетничким центром Обреновац, организовали су 24.03.2016. године промоцију програма Година предузетништва 2016.

Регионална привредна комора Панчево и Привредна комора Србије/Европска мрежа предузетништва Србије заједно са Министарством привреде, организују 17. марта 2016. године Инфо дан – Програм за конкурентност малих и средњих предузећа COSME и Програм за финансирање истраживања и иновација Хоризонт 2020 који ће бити одржан у Регионалној привредној комори Панчево, Змај Јовина 1а, у сали на I спрату, са почетком у 11 часова.

У организацији ГО Чукарица, одржано је саветовање на тему женског предузетништва под називом „Савладајте препреке до сопственог бизниса”.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…