Расписан је Јавни позив за бесплатну менторинг услугу у оквиру „Програма пружања стандардизоване услуге менторинга секторима прерађивачке индустрије у 2020. години“. Програм је намењен микро, малим и средњим привредним друштвима и предузетницима, који послују у једном од сектора прерађивачке индустрије груписаних у четири области и то: индустрија машина и опреме; прехрамбена индустрија; дрвна и индустрија намештаја и индустрија гуме и пластике.

У оквиру Међународног сајма материјала, технологије и компоненти за намештај и унутрашње пројектовање-Fimma Maderalia, планирани су  Б2Б састанци компанија из дрвне индустрије и то у периоду 10-12.03.2020. године.

Репортажа БКТВ о догађају МЕЕТУП СТАРТУП са Европске недеље предузетништва 09.12.2019. Изјаву је дала директорка РАРЕИ, Снежана Радиновић.

Гошће у емисији: Снежана Радиновић, директорка Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд и Јелена Симић, власница бренда "Бубица бебе".

Одржани су дводневни догађаји у оквиру Европске недеље предузетништва, под називом "MEETUP STARTUP", у Комбанк Дворани 9. и 10. децембра 2019. године уз радионице, панеле и представљање најбоље праксе домаћих предузећа, у организацији Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд. Дводневно дешавање отворилли су: градоначелник Београда, проф. др Зоран Радојичић, Снежана Радиновић, директорка Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд и Александра Вучковић из Министарства привреде.

Директорка Регионалне агенције за развој и европске интеграције Града Београда, Снежана Радиновић,најављује Европску недељу предузетништва за РТС.

Европска недеља предузетништва отворена је у Комбанк Дворани 9. децембра уз радионице, панеле и представљање најбоље праксе домаћих предузећа, у организацији Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд.

Европска недеља предузетништва биће обележена 9. и 10. децембра у Комбанк дворани у Београду уз бројне радионице, панеле и представљање најбоље праксе домаћих предузећа, у организацији Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд.

Састанак свих ментора Србије са циљем унапређења менторинг услуге одржан је у организацији Развојне агенције Србије (РАС) и Јапанске агенције за међународну сарадњу (ЈИЦА).

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…