25. Међународни сајам привреде у Мостару

Мостарски сајам привреде најзначајнија је и највећа сајамска изложба у Босни и Херцеговини. Прошлогодишња манифестација окупила је 800 излагача, из 30 земаља региона и Европске уније, док је број посетилаца износио преко 40.000

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије (ПКС) организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на предстојећем 25. Међународном сајму привреде који ће се одржати у Мостару, Босна и Херцеговина, у периоду од 16. до 20. априла 2024. године.

Мостарски сајам привреде је профилу општи, те се на њему традиционално представљају производи из металске и грађевинске индустрије, пољопривредне и прехрамбене индустрије, аутомобилске индустрије и других, као и сектор услуга, од банкарства до туризма. И ове године, упоредо са Сајмом привреде, одржаће се и подсајамска манифестација – Сајам туризма Мостар, која за циљ има промовисање понуда туристичких агенција.

Наступ на Мостарском сајму добра је прилика да домаћи излагачи представе своје производе и пласирају их на тржиште Босне и Херцеговине али и трећа тржишта, као и да учврсте постојеће и стекну нове пословне контакте.

Право учешћа на сајму привреде у Мостару, у оквиру националног штанда Србије, имају привредна друштва и предузетници регистровани у Републици Србији који се баве производњом и прерадом у сектору прехрамбене индустрије, индустрије намештаја, грађевинске индустрије, текстилне индустрије, металске и машинске индустрије.

Наступ на националном штанду Србије за излагаче је без надокнаде док трошкове закупа простора, изградње штанда и пратећих промотивних активности сносе организатори.

Рок за достављање пријава је до петка, 23. фебруара 2024. године, до 16 часова.

Више информација о учешћу на сајму, као и начину пријаве доступно је на страници РАС.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…