Пројекат Континум - радионица “10 минута за умрежавање“

Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд наставила је са реализацијом активности у оквиру пројекта Континум. Пројекат Континум, који је намењен почетницима у пословању, подржан је од стране Развојне агенције Србије.

Снежана Радиновић, директорка Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд, поздравила је све учеснике пројекта и нагласила да им Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд, као и до сада, увек стоји на располагању за све информације, савете и помоћ у развоју њиховог бизниса.

Звјездана Црногорац, оснивач и власник фирме Виа Ацадемица представила старт-уп компанијама начин на који могу додји до додатних финансијских средстава за развој своје пословне идеје кроз умрежавање. Представила је неке од модела који постоје и нагласила да је за почетнике у пословању веома важно да од самог старта раде на стварању мреже партнера. Посебно је истакла важност добре припрема за представљање својих пословних потенцијала инвеститорима и заинтересованим странама.

Владимир Јовановић, заменик директора Сектора за подршку микро, малим и средњим предузећима и предузетницима Развојне агенције Србије, представио је моделе за умрежавање кроз Европску мрежу предузетништва. Посебно је нагласио значај учешћа на Б2Б сусретима које организује Европска мрежа предузетништва, као и квалитетну припрему профила за умрежавање.

Активности у оквиру пројекта Континум настављају се већ у петак 30. марта 2017. године кроз реализацију нове радионице „10 минута за умрежавање“ и завршетак обуке за Стратешко позиционирање и леан.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…