Међународни Б2Б сусрети привредника на Сајму привреде у Мостару

ИНТЕРА Технолошки парк Мостар у сарадњи са Привредном комором Србије и партнерима из Европске мреже предузетништва, организује међународне Б2Б сусрете који се одржавају током Међународног сајма привреде у Мостару 2. и 3. маја.

Догађаји попут овог који се организује током Међународног сајма привреде у Мостару, помажу српским фирмама да се што боље позиционирају на међународном тржишту, прошире пословање и повежу се са партнерима у иностранству.

Учешће на Б2Б сусретима током Мостарског сајма је бесплатно, регистрација је отворена до 01. маја 2023. године и врши се путем платформе: https://b2b-mostar-fair-2023.b2match.io/

Потврђена регистрација је истовремено и улазница на Мостарски сајам. Све додатне информације можете да добијете на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Предстојећи 24. међународни сајам привреде у Мостару биће одржан од 2. до 6. маја 2023. године.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…