B2B СУСРЕТИ ТОКОМ SEE AUTOMOTIVE CONFERENCE 2023

Пословни сусрети, у оквиру конференције “SEE Automotive – Connect&Supply 2023”, одржаће се 31. маја 2023. године у хотелу Crown Plaza у Београду.

Развојна агенција Србије и Аутомобилски кластер Србије позивају све заинтересоване компаније, потенцијалне добављаче да се пријаве и учествују на пословним сусретима. Пословни b2b сусрети одржаће се у оквиру девете по реду конференције “SEE Automotive – Connect&Supply 2023”.

Дводневна конференција " SEE Automotive – Connect&Supply 2023", која се одржава 30. и 31. маја,  окупиће преко 250 представника из чак 150 компанија аутомобилског сектора из Југоисточне Европе и више од 20 еминентних говорника.

Циљ конференције је да повеже ОЕМ произвођаче, TIER1&2 компаније и релевантне институције како би даље подстакли развој аутомобилске индустрије у региону југоисточне Европе.

Теме овогодишње конференције су:

  • Перспективе аутомобилске индустрије на регионалном и глобалном нивоу- ланци снадбевања, нови извори финансирања итд.,
  • Е-mobility- батерије, Auto Tech итд,
  • Како постати добављач регионалних и глобалних TIER1 компанија,
  • Зелене mobility стратегије.

Другог дана конференције, у оквиру Европске мреже предузетништва, Развојна агенција Србије организује б2б пословне сусрете. Учешће на b2b сусретима је бесплатно, али је потребно регистровати се путем линка:

https://see-automotive-connect-supply-2023.b2match.io/

Претходно одржане SEE Automotive конференције значајно су допринеле пословном развоју SEE аутомобилских компанија и показале да постоји потреба да b2b сусрети постану традиционални начин повезивања и размене искустава.

Организатор конференције је AC Serbia (Automotive Cluster Serbia) у сарадњи са Развојном агенцијом Србије. AC Serbia је мрежа српских компанија и организација које се баве производњом делова и компоненти за аутомобиле, односно пружањем услуга у аутомобилском сектору. Мисија AC Serbia повезује пословање и умрежавање научних, развојних и јавних институција у покретању заједничких развојних пројеката, јачању конкурентности својих чланица, постизању профитабилног позиционирања у ланцу вредности добављача међународних произвођача аутомобила и индиректно утиче на побољшање економске ситуације у оквиру целог сектора добављача аутомобила.

Више информација о самој конференциј, као и о начину пријаве за учешће можете пронаћи на сајту:

https://www.seeautomotive.com/

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…