7. Međunarodni forum o saradnji i B2B sastanci u Trebinju

RAS i Razvojna agencija Republike Srpske, u okviru EEN aktivnosti pozivaju kompanije da učestvuju na B2B susretim tokom 7. Međunarodnog foruma o saradnji u Trebinju 4. novembra.

Razvojna agencija Republike Srpske u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije organizuje 7. Međunarodni forum o saradnji koji se ove godine održava u Trebinju, BiH od 3. do 4. novembra 2022. godine. Forum će biti održan u Kulturnom centru Trebinje.

Teme panela ovogodišnjeg Foruma biće regionalna saradnja u turizmu, mogućnosti ulaganja i proširenja poslovanja kompanija iz Srbije u Republici Srpskoj, obnovljivi izvori energije, kao i kreiranje i razvoj slobodnih zona.

Kao deo aktivnosti Evropske mreže preduzetništva (EEN) drugog dana Foruma, 4. novembra,  predviđeni su međunarodni poslovni susreti za kompanije i klastere sa ciljem umrežavanja i sticanja novih poslovnih partnera.

 

B2B sastanci namenjeni su sledećim industrijama:

  • ICT – Informaciono-komunikacione tehnologije
  • Metal i metaloprerada
  • Građevinska industrija
  • Tekstila industrija
  • Automobilska industrija
  • Poljoprivredno-prehrambeni sektor
  • Energetska efikasnost
  • Plastika
  • Turizam

 

Očekuje se da će B2B susretima prisustvovati 200 kompanija iz BiH, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Austrije, Turske, Mađarske, Italije, Nemačke, i drugih EEN članica.

Učešće na Forumu i B2B susretima je besplatno, ali je potrebno registrovati se i to do 1. novembra.

Link za prijavu: 7th-international-cooperation-forum-trebinje-2022.talkb2b.net

Međunarodni poslovni susreti prilika su kreiranje novih poslovnih partnerstava i proširenje saradnje, ne samo u regionu već i internacionalno.

 

Za sve dodatne informacije o događaju kontaktirajte: Ines Novosel Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 011 3398 774

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…