SMART MOBILITY VALENCIA - poslovni susreti za auto-industriju

Asocijacija automobilskog sektora – AVIA iz Španije već drugu godinu za redom organizuje sektorski događaj “Smart Mobility Valencia” 14. septembra, u okviru kojeg su predviđeni i međunarodni poslovni susreti (B2B sastanci).

AVIA kao asocijacija fokusirana je na mobilnost u širem smislu i trendove u mobilnosti, te će se tim temama baviti tokom konferencije, prezentacija, B2B sastanaka i drugih aktivnosti predviđenih tokom “Smart Mobility Valencia”.

B2B segment organizuju u saradnji sa IVACE (Institut za konkurenost Valensije) i Evropskom mrežom preduzetništva. Poslovni sastanci su namenjeni kompanijama u automobilskom i povezanim sektorima.

Moguće je učestvovati i fizički i u online formi. Učešće je besplatno, a registracije su otvorene na linku: https://smart-mobility-valencia.b2match.io/

 

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…