RAS i PKS po prvi put vode kompanije na sajam „FRUIT ATTRACTION" u Madridu

Razvojna agencija Srbije (RAS) i Privredna komora Srbije (PKS) prvi put organizuju nastup proizvođača voća i povrća iz Srbije na međunarodnom sajmu „FRUIT ATTRACTION“ 2022, koji se održava u Madridu od 4. do 6. oktobra 2022. godine.

Javni poziv za učešće u okviru nacionalnog štanda Srbije na sajmu „Fruit Attraction“ u Španiji otvoren je do ponedeljka, 27. juna i namenjen je proizvođačima voća i povrća.

Sajam Fruit Attraction jedan je od vodećih međunarodnih sajmova proizvođača voća i povrća na svetu koji se svake godine održava u Madridu (Španija). Ove godine događaj će okupiti 1.800 izlagača i 90.000 poslovnih ljudi iz 130 zemalja.

RAS i PKS pozivaju kompanije iz ovog sektora da se prijave i predstave svoje proizvode i izvozne kapacitete, ali i iskoriste priliku da uspostave nove poslovne kontakte i potencijalno uvećaju izvoz.

Sve detalje o prijavi, uslovima i potrebnoj dokumentaciji, kao i sajmu možete pronaći OVDE.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…