Održan info događaj za srednje škole „UPOZNAJTE INNOSCHOOL“

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd održala je 25. februara 2022. godine promotivni onlajn događaj „Upoznajte InnoSchool“.

Tokom događaja predstavljen je InnoSchool Program učenja o socijalnom preduzetništvu (ILS) i njegov glavni element – ozbiljna igrica,  čija primena u nastavi podrazumeva učenje na zabavan način. Prezentovani su rezultati i utisci pilotiranja ovog Programa u deset beogradskih srednjih škola, kao i pozitivni utisci i preporuke škola koje su učestvovale u pilotiranju. Govorilo se i o predstojećim koracima ka primeni ovog besplatnog obrazovnog digitalnog alata u srednjim školama tokom narednih školskih godina.

 

Projekat InnoSchool zvanično završava krajem februara 2022. godine, održivost postignutih rezultata i uvođenje ILS-a u nastavne planove i programe nastavljaju nezavisno da sprovode svi projektni partneri u saradnji sa regionalnim ili nacionalnim institucijama čije se ključne oblasti delovanja odnose na obrazovanje. U Srbiju će Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja omogućiti dostupnost ovog besplatnog alata svim srednjim školama širom Srbije.

 

 

Za više informacija o primeni ovog inovativnog Programa u nastavi kontaktirajte RAREI Beograd.

 

Facebook     l   Instagram    l    Twitter     l     YouTube

 

Projekat se finansira iz sredstava Evropske unije (ERDF, IPA, ENI)

Project co-funded by the European Union funds (ERDF, IPA, ENI)

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…