1. Београдски сајам женског предузетништва

Секретаријат за привреду града Београда у сарадњи са чланицама Савета за запошљавање града Београда, Националном службом за запошљавање -филијала Београд, Привредном комором Београда, Регионалном агенцијом за развој и интеграције Београд, Туристичком организацијом Београда и Коларчевом задужбином, организује Први београдски сајам женског предузетништва који ће се 15. марта 2016. године одржати у Коларчевој задужбини, Студентски трг бр. 5, од 10 до 20 часова. У 18 часова планиран је концерт за све посетиоце и учеснице сајма на Музичкој галерији Коларчеве задужбине.

Циљ је промоција женског предузетништва, како би искуство жена које су већ доказане у свом бизнису охрабрило и подстакло на активније и самостално пословање представница лепшег пола. Успешне жене нашег града и примери добре праксе ће својим производима, услугама и кратким презентацијама представити своје пословање од идеје до успешног бизниса и на тај начин промовисати успешно бављење предузетништвом. Циљ је и креирање повољног пословног амбијента и окружења за развој женског предузетништва, унапређење пословања компанија у женском власништву ради већег учешћа жена у привредном развоју Београда.

На првом Београдском сајму женског предузетништва представиће се око 30 успешних компанија у власништву жена, а поред тога биће презентовани и програми и пројекти које ће спроводити институције, чланице Савета за запошљавање града Београда у 2016. години, у циљу подршке развоја женског предузетништва.

Све заинтересоване које желе активно да учествују на првом Београдском сајму женског предузетништва, могу се пријавити слањем попуњавањем пријаве (можете је преузети на дну стране) на е-маил Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..  Контакт особа је Слободан Васић, тел. 011/715-7395.

Рок за пријављивање је 7. март 2016. године. Број пријава/места је ограничен.

Такође позивамо све даме наше престонице да посете први сајам овог типа, упознају се са успешним женама Београда и њиховим пословањем, успоставе сарадњу и мотивишу се да покрену сопствене идеје за успешно пословање.

Пријава

Phttp://www.beograd.rs/cms/view.php?id=1740332

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…