У оквиру реализације пројекта Успостављање и промоција менторинг услуге за мала и средња предузећа на подручју Западног Балкана, у који су укључене Република Србија, Црна Гора и БиХ, евалуациони тим Јапанске агенције за међународну сарадњу – ЈИЦА спроводи завршну евалуацију пројекта, чија се реализација приводи крају.
 
У оквиру тог процеса, спроводи се и евалуација овогодишњег менторинг циклуса, који се завршава 30.11.2015. године. Евалуациони тим је 18.11.2015., заједно са менторима из РАРЕИ, посетио два корисника – САНИ ОПТИК и БИО ШПАЈЗ и интервјуисао их о томе колико су задовољни садржајем и квалитетом услуге, као и њиховим сугестијама за њено даље унапређање.
 
Поред уобичајеног циља, ова евалуација има и додатни значај, будући да ЈИЦА жели да анализира остварене ефекте и препозна кључне факторе успеха, ради креирања наредне фазе пројекта, што значи наставак ове врсте врло корисне подршке за домаћа мала и средња предузећа

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…