RAREI na Sajmu obrazovanja

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd, kao članica Saveta za zapošljavanje Grada Beograda, učestvovala je 28. i 29. oktobra 2017. godine na radionici „Znanjem do cilja“. Radionica, koja je trajala pet dana, održana je u okviru sajma obrazovanja i imala je za cilj da se mladi upoznaju sa osnovama preduzetništva.

RAREI Beograd je u subotu 28. oktobra 2017. godine održala predavanje na temu „Uvod u marketing i prodaju za početnike u poslovanju“ i kroz okrugli sto predstavila iskustva četiri start-up kompanije u korišćenju podrške Grada Beograda, RAREI Beograd i Razvojne agencije Srbije. RAREI Beograd je kroz promotivni deo predstavila i proizvode deset start-up kompanija koje su koristile usluge finansijske i nefinansijske podrške sa nacionalnog i regionlanog nivoa.

Direktorka RAREI Beograd Snežana Radinović, obraćajući se mladima, istakla je da im RAREI Beograd može, kroz programe koje realizuje u saradnji sa Gradom Beogradom, Ministarstvom privrede i Razvojnom agencijom Srbije, pomoći u razvoju njihovih poslovnih ideja, kao i u sticanju znanja, veština i ključnih kompetencija za uspostavljanje i vođenje privatnog biznisa.

Štandove start-up kompanija posetili su gradonačelnik grada Beograd dr Siniša Mali, ministar u Vladi Republike Srbije dr Nebojša Stefanović, predsednik Saveta sa zapošljavanje grada Beograda Dragomir Petronijević, predsednica GO Savski Venac Irena Vujović, predsednik GO Zvezdara Miloš Ignjatović i glumac Miloš Biković.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…