četvrtak, 27 januar 2022 13:21

Završna konferencija INNOSCHOOL projekta

Centralna transdunavska regionalna inovaciona agencija (CTRIA), InnoSchool projektni partner iz Mađarske, 10. februara 2022. godine sa početkom u 12:30 časova organizuje onlajn završnu InnoSchool konferenciju.

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd održala je 1. jula 2021. godine promotivni onlajn događaj „Upoznajte InnoSchool“.

 InnoSchool projekat i Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd u četvrtak 1. jula, sa početkom od 11:00 časova organizuju promotivni onlajn događaj „Upoznajte InnoSchool“.

16. juna 2021. godine u organizaciji Centra za resurse i pomoć u obrazovanju okruga Bihor i Evropskog centra za društveno-profesionalnu integraciju ACTA, InnoSchool projektnih partnera iz Rumunije, održana je onlajn InnoSchool Transnacionalna konferencija.

Projekat InnoSchool bavi se potrebom uvođenja sistemskih promena u srednjoškolsko obrazovanje koje su neophodne za jačanje preduzetničke kulture i povećano angažovanje mladih u oblasti socijalnih inovacija i preduzetništva. Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije (RAREI) Beograd u svojstvu partnera sprovodi projekat InnoSchool u Srbiji u okviru Intereg Dunavskog transnacionalnog programa.

utorak, 15 jun 2021 13:13

MEĐUNARODNA INNOSCHOOL KONFERENCIJA

Centar za resurse i i pomoć u obrazovanju okruga Bihor, InnoSchool projektni partner iz Rumunije, uz podršku ostalih projektnih partnera u sredu 16. juna, sa početkom od 12:30 časova, organizuje promotivnu InnoSchool Transnacionalnu konferenciju koja se održava onlajn.

Predstavnici  InnoSchool projektnog tima i Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd (RAREI Beograd) održali su 06. aprila 2021. godine onlajn događaj koji je obuhvatio treći sastanak lokalne Savetodavne grupe projekta i dve radionice – teritorijalnu evaluaciju ILS Programa učenja o socijalnom preduzetništvu i institucionalnu ILS radionicu.

Predstavnici  Regionalne agencija za razvoj i evropske integracije Beograd (RAREI Beograd) i InnoSchool projektnog tima 25. marta 2021. godine održali su onlajn događaj pod nazivom „InnoSchool dani“. 

U organizaciji Regionalne agencija za razvoj i evropske integracije Beograd (RAREI Beograd) i InnoSchool projektnog tima, 25. marta 2021. godine održano je onlajn međuškolsko takmičenje. 

Projekat „InnoSchool” i Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd (RAREI Beograd) u četvrtak, 25. marta 2021. godine sa početkom u 14:00 časova organizuju onlajn događaj „InnoSchool dani“.

Strana 1 od 4

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…