Održan peti partnerski sastanak projekta InnoSchool

Projekat InnoSchool bavi se potrebom uvođenja sistemskih promena u srednjoškolsko obrazovanje koje su neophodne za jačanje preduzetničke kulture i povećano angažovanje mladih u oblasti socijalnih inovacija i preduzetništva. Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije (RAREI) Beograd u svojstvu partnera sprovodi projekat InnoSchool u Srbiji u okviru Intereg Dunavskog transnacionalnog programa.

Predstavnici RAREI projektnog tima su tokom 08. i 09. juna 2021. godine učestvovali na petom sastanku projektnih partnera koji je usled trenutne sutuacije izazvane pandemijom virusa COVID-19 održan onlajn putem platforme GoTo Meeting.

 

Prvi dan sastanka bio je posvećen diskusiji o unapređenju Programa učenja o socijalnom preduzetništvu (ILS-a) i InnoSchool ozbiljne igrice u skladu sa preporukama koje su prikupljene sa teritorija svih partnera i iz svih srednjih škola u kojima je ILS uspešno pilotiran. Tokom drugog dana, razgovor je vođen na temu tekućih projektnih aktivnosti, rokova za njihovo dostizanje i novih radnih paketa koji su uvedeni u okviru odobrenog produžetka projekta do kraja februara 2022. godine. Na samom kraju, održan je i sastanak Upravnog odbora projekta na kojem su predstavljeni dosadašnji rezultati realizacije i radni plan sa predviđenim rokovima realizacije za sve partnere.

 

Za više informacija o tekućim projektnim dešavanjima pratite InnoSchool na društvenim mrežama:

Facebook     l   Instagram    l    Twitter     l     YouTube

 

 

Projekat se finansira iz sredstava Evropske unije (ERDF, IPA, ENI)

Project co-funded by the European Union funds (ERDF, IPA, ENI)

www.interreg-danube.eu/innoschool

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…