Centralna transdunavska regionalna inovaciona agencija (CTRIA), InnoSchool projektni partner iz Mađarske, 10. februara 2022. godine sa početkom u 12:30 časova organizuje onlajn završnu InnoSchool konferenciju.

Radionica „Rimsko kulturno nasleđe kao pokretač turističkog i lokalnog/regionalnog razvoja“ uspešno je održana u ponedeljak 17. januara 2022. godine u organizaciji projekta ISTER i Regionalne agencija za razvoj i evropske integracije Beograd.

Program podsticanja preduzetništva kroz razvojne projekte u 2022. godini (u daljem tekstu: Program) sprovodi Ministarstvo privrede (u daljem tekstu: Ministarstvo) u saradnji sa Fondom za razvoj Republike Srbije (u daljem tekstu: Fond).

Program podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za žene preduzetnice i mlade u 2022. godini (u daljem tekstu: Program) sprovodi Ministarstvo privrede (u daljem tekstu: Ministarstvo) u saradnji sa Fondom za razvoj Republike Srbije (u daljem tekstu: Fond).

Program podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za početnike  u poslovanju u 2022. godini (u daljem tekstu: Program) sprovodi Ministarstvo privrede (u daljem tekstu: Ministarstvo) u saradnji sa Fondom za razvoj Republike Srbije (u daljem tekstu: Fond).

    U skladu sa Uredbom o utvrđivanju Programa podrške razvoju poslovne infrastrukture za 2022. godinu („Službeni glasnik RS” broj 4/2022) Republika Srbija ( Ministarstvo privrede ) raspisuje Javni poziv za prijavu projekta za Program podrške razvoju poslovne infrastrukture za 2022. godinu

Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u saradnji sa Privrednom komorom Srbije (PKS) raspisao je Javni poziv „Digitalna rešenja za zelenu ekonomiju “. 

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd d.o.o., u sklopu Standardnog seta usluga za MMSPP organizuje besplatne obuke koje imaju za cilj razvoj profesionalnih kompetencija potencijalnih i postojećih mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika.

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da se priključite radionici „Rimsko kulturno nasleđe kao pokretač turističkog i lokalnog/regionalnog razvoja“ koju projekat ISTER i Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd organizuju u ponedeljak 17. januara 2022. godine. godine od 11 časova. Radionica će se realizovati putem Zoom platforme.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…