Program promocije preduzetništva i samozapošljavanja (u daljem tekstu: Program) sprovodi Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima (u daljem tekstu: Kancelarija) u saradnji sa Fondom za razvoj Republike Srbije (u daljem tekstu: Fond) i uz stručnu podršku KFW-a.

Šesta nepotpuna muška realna gimnazija u Beogradu osnovana je 1933. godine Ukazom kralja Aleksandra Prvog.

Subvencija za zapošljavanje nezaposlenih lica iz kategorije teže zapošljivih na novootvorenim radnim mestima (u daljem tekstu: subvencija) odobrava se poslodavcima koji pripadaju privatnom sektoru, u jednokratnom iznosu, radi zapošljavanja nezaposlenih koji se vode na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje (u daljem tekstu: Nacionalna služba).

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd d.o.o., u sklopu Standardnog seta usluga za MMSPP organizuje besplatne obuke koje imaju za cilj razvoj profesionalnih kompetencija potencijalnih i postojećih mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika.

U Železniku je 1948. godine počela sa radom škola Ivo Lola Ribar.  Izgrađena u neposrednoj blizini istoimenog industrijskog kompleksa, služila je potrebama pomenute industrije koja je postala poznata pod skraćenim imenom „Lola”.

Pilotiranje InnoSchool inovativnog programa učenja (ILS-a) započeto je 1. oktobra 2020. godine. 

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd d.o.o., u sklopu Standardnog seta usluga za MMSPP organizuje besplatne obuke koje imaju za cilj razvoj profesionalnih kompetencija potencijalnih i postojećih mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika.

U periodu od 17. do 28. septembra 2020. godine, Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd (RAREI Beograd) realizovala je obuke za 24 nastavnika iz 11 beogradskih srednjih škola koje tokom školske 2020/2021 godine po prvi put primenjuju InnoSchool program učenja (ILS) u nastavi.

BEOGRAD, SRBIJA – Predstavnici  Regionalne agencija za razvoj i evropske integracije Beograd (RAREI Beograd) i InnoSchool projektnog tima danas su održali onlajn događaj pod nazivom „InnoSchool dani“. 

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…