GRADSKA UPRAVA GRADA BEOGRADA objavljuje Javni konkurs za dodelu sredstava za podršku razvoja preduzetništva na teritoriji grada Beograda za 2020. godinu. 

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd d.o.o., u sklopu Standardnog seta usluga za MMSPP organizuje besplatne obuke koje imaju za cilj razvoj profesionalnih kompetencija potencijalnih i postojećih mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika.

Reportaža BKTV o događaju MEETUP STARTUP sa Evropske nedelje preduzetništva 09.12.2019. Izjavu je dala direktorka RAREI, Snežana Radinović.

U organizaciji Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd, ovogodišnja Evropska nedelja preduzetništva, održana 9. i 10. decembra 2019. godine, ponela je naziv MEETUP STARTUP sa ciljem predstavljanja uspešnih preduzetničkih priča i uz organizaciju mnogobrojnih panela i radionica.

Gostovanje na TV Pink

Gošće u emisiji: Snežana Radinović, direktorka Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd i Jelena Simić, vlasnica brenda "Bubica bebe".

Održani su dvodnevni događaji u okviru Evropske nedelje preduzetništva, pod nazivom MEETUP STARTUP, u Kombank Dvorani 9. i 10. decembra 2019. godine uz radionice, panele i predstavljanje najbolje prakse domaćih preduzeća, u organizaciji Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd. Dvodnevno dešavanje otvorilli su: gradonačelnik Beograda, prof. dr Zoran Radojičić, Snežana Radinović, direktorka Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd i Aleksandra Vučković iz Ministarstva privrede.

Direktorka Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Grada Beograda, Snežana Radinović,najavljuje Evropsku nedelju preduzetništva za RTS.

Evropska nedelja preduzetništva otvorena je u Kombank Dvorani 9. decembra uz radionice, panele i predstavljanje najbolje prakse domaćih preduzeća, u organizaciji Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd.

MEETUP STARTUP

Evropska nedelja preduzetništva biće obeležena 9. i 10. decembra u Kombank dvorani u Beogradu uz brojne radionice, panele i predstavljanje najbolje prakse domaćih preduzeća, u organizaciji Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd. 

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…