Subvencija za samozapošljavanje (u daljem tekstu: subvencija) namenjena je nezaposlenima koji se vode na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje (u daljem tekstu: Nacionalna služba) i imaju završenu obuku za razvoj preduzetništva. 

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd d.o.o., u sklopu Standardnog seta usluga za MMSPP organizuje besplatne obuke koje imaju za cilj razvoj profesionalnih kompetencija potencijalnih i postojećih mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika.

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd organizuje dane otvorenih vrata za žene preduzetnice, svakog prvog ponedeljka u mesecu.

Od 17. maja 2023. godine, podnošenje prijave za registraciju osnivanja privrednog društva u Agenciji za privredne registre (APR) moguće je izvršiti isključivo u elektronskoj formi, putem posebne korisničke aplikacije (“eRegistracija”).

RAREI Beograd doo organizuje besplatnu online obuku 17-18.05.2023. godine, početnici u poslovanju, u 10 časova, preko Zoom platforme.

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća pravo je mesto za promociju četvrte industrijske revolucije – Industrije 4.0. 

17. maj 2023, 11:00 časova, PKS-PK Beograd, Kneza Miloša 12

U okviru aktivnosti za unapređenje poslovanja privrednih subjekata, PKS-Privredna komora Beograda, u saradnji sa Narodnom bankom Srbije, Komisijom za Hartije od vrednosti i Inicijativom digitalna imovina, organizuje okrugli sto - panel diskusiju "Tržište digitalne imovine u Srbiji – mogućnosti i predlozi za unapređenje".

Takmičenje za najbolju ideju u oblasti promocije preduzetništva (European Enterprise Promotion Awards – EEPA) 2003. organizuje se i ove godine. Ministarstvo privrede poziva sve zainteresovane učesnike da se za učešće prijave do 23. juna 2023. godine.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…