Digital Marketing Capacity Building – Empowering Persons with Physical Disabilities for Remote Work (DI-MARC)

Ministarstvo za evropske integracije organizovalo je konferenciju „Cirkularna ekonomija, zapošljavanje i digitalizacija u svetlu Konferencije o budućnosti Evrope“, u sredu, 23. marta 2022. godine, s početkom u 10 časova.

Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić i Mateo Kolanđeli, direktor Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) za region Zapadnog Balkana i direktor Kancelarije EBRD-a u Srbiji, danas su potpisali Ugovor o kreditu u vezi sa obezbeđivanjem dugoročnog finansiranja za uvođenje mera energetske efikasnosti u četiri javne zgrade u Beogradu.

Projekat „Termalna rehabilitacija javnih zgrada – unapređenje energetske efikasnosti u gradu Beogradu” realizovaće se do kraja 2019. godine, što znači da ćemo uskoro rekonstruisati objekte Hitne pomoći, Gradske biblioteke, Studentske poliklinike i Stacionara, tako da će biti energetski efikasni odnosno trošiće manje energije, a ujedno pružati bržu i kvalitetniju uslugu građanima, rekao je gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić.

Gradonačelnik prof. dr Zoran Radojičić, ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović, državni sekretar Ministarstva rudarstva i energetike Stevica Deđanski i direktorka Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd doo Snežana Radinović potpisali su danas Memorandum o saradnji u realizaciji projekta energetske sanacije četiri javna objekta u Beogradu. 

Poštovani,

Ovim putem vas pozivamo da prisustvujete promociji projekta „dm inkubator” koja će se održati  24.oktobra 2018. godine u 15.00 u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda.

Projekat „dm inkubator” ima za cilj razvoj domaće proizvodnje i konkurentnosti domaćih proizvoda na tržištu Srbije.

Predstavnici RAREI projektnog tima su tokom 25-27. septembra 2018. godine, zajedno sa predstavnicom Ministarstva prosvete, učestvovali na sastanku partnera i promotivnoj konferenciji povodom otvaranja i početka realizacije projekta, koji su održani u Jablonecu i Liberecu, Češka Republika.

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd, u saradnji sa Gradom Beogradom i Razvojnom agencijom Srbije, organizovala je konferenciju povodom početka realizacije obuka za prvi izvoz. Obuke se realizuju u okviru projekta AZBUKA ZA IZVOZ, koji sprovodi Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd, uz finansijku podršku Razvojne agencije Srbije.

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd, u okviru projekta Azbuka za izvoz koji se sufinansira od strane Razvojne agencije Srbije, objavljuje poziv za prijavu MMSPP koja do sada nisu izvozila za učešće na obukama za pripremu za prvi izvoz.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…