Završna konferencija INNOSCHOOL projekta

Centralna transdunavska regionalna inovaciona agencija (CTRIA), InnoSchool projektni partner iz Mađarske, 10. februara 2022. godine sa početkom u 12:30 časova organizuje onlajn završnu InnoSchool konferenciju.

Konferencija ima za cilj predstavljanje nove verzije InnoSchool programa učenja o socijalnom preduzetništvu (ILS) - InnoSchool X i njegovog najznačajnijeg elementa - edukativne ozbiljne igrice, digitalnog alata za učenje o socijalnom preduzetništvu.

Tokom konferencije biće predstavljeni i rezultati, utisci i preporuke škola iz osam zemalja, uključujući i Srbiju, koje su učestvovale u pilotiranju ILS programa u srednjim školama tokom 2021. godine.  U okviru događaja planirana je i panel diskusija na temu „InnoSchool i socijalno preduzetništvo – poslovanje budućnosti.

 

Radni jezik konferencije je engleski.

 

Pozivamo sve srednje škole, nastavnike, kao i zainteresovane institucije, organizacije i pojedince da se prijave za konferenciju putem ovog linka.

 

 

Pratite InnoSchool na društvenim mrežama:

Facebook     l   Instagram    l    Twitter     l     YouTube

 

Projekat se finansira iz sredstava Evropske unije (ERDF, IPA, ENI)

Project co-funded by the European Union funds (ERDF, IPA, ENI)

www.interreg-danube.eu/innoschool

 

 

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…