Najbolja start-up ideja

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd održala je, u okviru promocije Projekta za najbolju start-up ideju, prezentaciju programa za početnike u poslovanju.

Dragomir Petronijević, član Gradskog veća i predsednik Saveta za zapošljavanje grada Beograda istakao je da je prijavljivanje za takmičenje „Najbolja start-ap ideja” produženo je do kraja nedelje, odnosno do 24.03.2017. godine, kao i da Republika Srbija i Grad Beograd žele da u Godini preduzetništva nastave da kroz realizaciju programa afirmišu preduzetnički duh.

Ljiljana Marković, koordinator za regionalni razvoj u Regionalnoj agenciji za razvoj i evropske integracije Beograd, predstavila je program podrške za početnike u poslovanju koji realizuje Razvojna agencija Srbije, kao i program podrške za početnike u poslovanju koji realizuju Ministartsvo privrede i Fond za razvoj Republike Srbije.

Jelena Rašić, stručnjak za marketing i društvene mreže predstavila je svoje iskustvo u realizaciji svog preduzetničkog poduhvata.
Prezentaciji su prisustvovali srednjoškolci završnih godina, kao i studenti beogradskih državnih i privatnih fakulteta.

 

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…