Održana obuka "Uvod u marketing i prodaju" u okviru radionica "Znanjem do cilja"

Treneri RAREI održali su danas obuku "Uvod u marketing i prodaju" građanima zainteresovanim za pokretanje sopstvenog posla. Obuka je održana u okviru seta radionica "Znanjem do cilja".

Obuci je prisustvovalo preko 100 polaznika, koji su kroz interaktivan rad upoznati sa osnovama marketinga, istraživanjem tržišta, analizom potrošača, pozicioniranjem, brendiranjem, ali i sa osnovnim alatima i tehnikama prodaje.

Obuku su realizovali zaposleni u Regionalnoj agenciji za razvoj i evropske integracije Beograd, Ljiljana Marković i Rafael Pupovac.

Polaznicima su svoja iskustva u pokretanju sopstvenog posla preneli i prošlogodišnji polaznici radionica "Znanjem do cilja", koji su u međuvremenu uspešno pokrenuli sopstvene poslovne ideje.

Besplatne radionice iz oblasti pokretanja sopstvenog posla „Znanjem do cilja” od 27. februara do 4. marta 2017. godine organizuje Savet za zapošljavanje Beograda u saradnji sa Regionalnom agencijom za razvoj i evropske integracije Beograd, Nacionalnom službom za zapošljavanje – Filijala za grad Beograd, Privrednom komorom Srbije, Privrednom komorom Beograda, Gradskim centrom za socijalno preduzetništvo Beograda, Agencijom za osiguranje i finansiranje izvoza RS i Razvojnom agencijom Srbije.

Radionice su namenjene svim građanima koji žele da dobiju sve neophodne informacije i elementarno znanje za osnivanje, upravljanje i finansiranje svoje poslovne ideje.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…