Održana dvodnevna obuka za pripremu i pisanje EU projekata

U cilju podizanja kapaciteta gradskih opština za povlačenje sredstava iz evropskih i drugih međunarodnih fondova, Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd održala je dvodnevnu obuku za pripremu i pisanje EU projekata.

Obuci je prisustvovalo deset predstavnika gradskih opština grada Beograda iz sledećih opština: Savski Venac, Čukarica i Lazarevac.

Polaznici su kroz interaktivan rad, upoznati sa osnovnim postulatima evropskih politika, mogućim izvorima finansiranja, informacijama o načinima pronalaženja partnera i kako da na pravi način pripreme predlog projekta.

Obuku su realizovali zaposleni u Regionalnoj agenciji za razvoj i evrospke integracije Beograd, Rafael Pupovac i Nikola Vujinović.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…