Ministarstvo privrede raspisalo je javni poziv za prijavu projekta, u okviru Programa za podršku unapređenju privrednog ambijenta lokalnih samouprava koji se realizuje u cilju privlačenja investicija.

 

Za realizaciju Programa Ministarstvo privrede je budžetom za 2015.  godinu opredelilo 166.430.000 dinara. Ministarstvo učestvuje u finansiranju projekta do 50 odsto njegove vrednosti, dok preostala sredstva obezbeđuje lokalna samouprava.

Ova sredstva su namenjena za infrastrukturno opremanje poslovnih zona izgradnjom novih i rekonstrukcijom postojećih saobraćajnica, komunalnine, elektroenergetske i energetske infrastrukture, ali i realizaciju drugih projekata koji su u funkciji privlačenja investicija u gradovima i opštinama Srbije.

Projekat može da prijavi lokalna samouprava na čijoj teritoriji je planirana realizacija određenog projekta, a kao i više lokalnih samouprava ukoliko zajedno učestvuju u realizaciji.

Na sledećem linku možete pronaći tekst Javnog poziva, kao i sva neophodna prateća dokumenta (http://www.privreda.gov.rs/pages/article.php?id=11102).

Lokalne samouprave projekte mogu prijaviti do 25. februara 2015. godine

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…