Preduzetništvo je pokretač zdrave ekonomije koji je prepoznala studentska organizacija AIESEC i odlučila da podrži domaće preduzetnike kroz dovođenje inostranih praktikanata koji bi im ubrzali razvijanje biznisa.

 

Cilj programa je da se startapima pruži šansa za osmišljavanje inovativnog i nesvakidašnjeg nastupa na tržištu. Global Entrepreneur program doprinosi razvoju kulture u okviru same kompanije i unosi internacionalnu perspektivu u svakodnevni rad.

Preko Global Entrepreneur programa, u kompaniju dolaze dva strana studenta u firmu, koji u periodu od 6-8 nedelja rade na osmišljavanju i sprovođenju različitih marketinških aktivnosti. Ove aktivnosti mogu biti usmerene na promovisanje proizvoda ili usluge firme, pozicioniranje same firme kao poželjno mesto za rad ili pak istraživanje inostranog tržišta na kom bi ta firma želela da se širi.

Višenedeljeni rad sa studentima koji su preko AIESEC organizacije imali prilike da budu u radnom odnosu u našoj firmi, je koliko za njih toliko i za nas jedno potpuno novo radno iskustvo. Zadovoljni smo što smo imali prilike da učestvujemo u jednom takvom orkuženju. Zadovoljstvo nam je da radimo sa takvim mladim ljudima, jer oni imaju puno ideja koje mogu lako doći do realizacije.” - Miloš Vukašinović, Panon – Koly

Kroz ovaj program je u toku prethodne godine prošlo preko 15 firmi i 30 stranih studenata. Program će se ove godine realizovati u periodu jun-jul, a prijave za učestvovanje na programu traju do 15. aprila.

Više informacija o učešću u programu i načinu prijave možete naći na: http://aiesec.org.rs/global-entrepreneurs/

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…