Besplatna online obuka u aprilu 2024. godine

RAREI Beograd vas poziva na besplatnu online obuku za početnike u poslovanju 23-24.04.2024. godine, u 10 časova, preko Zoom platforme. Svi zainteresovani mogu se prijaviti na email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Prilikom prijave ostavite ime, prezime i kontakt telefon. 

Nakon toga dobićete instrukcije za dalju proceduru. Ova obuka će vam pružiti osnovna znanja i veštine koje su neophodne za uspešan početak vašeg preduzetničkog putovanja. Teme obuke obuhvataju ključne aspekte poslovanja, uključujući: 

  • Izvore finansiranja - upoznaćemo vas sa različitim opcijama finansiranja vašeg poslovanja;
  • Preduzetničke veštine - otkrićemo vam ključne veštine koje su neophodne za uspešno vođenje posla;
  • Razvoj poslovne ideje - daćemo vam alate da razvijete vašu poslovnu ideju, identifikujete ciljnu grupu, konkurenciju i jedinstvenu vrednost vašeg proizvoda i usluga;
  • Pravna regulativa - preduzetnik ili društvo sa ograničenom odgovoršću;
  • Biznis plan - objasnićemo vam zašto je važno da napravite biznis plan, proći glavne delove svakog poslovnog plana.

Obuka će se održati u trajanju od dva dana, sa interaktivnim predavanjima, diskusijama i radionicama koje će vam omogućiti da primenite stečena znanja u praksi. 

Ova obuka je idealna za sve koji su zainteresovani za pokretanje sopstvenog posla ili žele da unaprede svoje preduzetničke veštine. Bez obzira na vaše prethodno iskustvo, pozivamo vas da se pridružite kako biste stekli osnove za uspešno poslovanje. 

 

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…