Prilika za kreiranje saradnje sa turskim kompanijama - B2B susreti „MATCH4INDUSTRY“

Od 8. do 9. decembra ove godine biće održani virtuelni međunarodni poslovni susreti „Match4Industry“, u organizaciji turske ABİGEM East Marmara u saradnji sa Kočeli Privrednom komorom i Evropskom mrežom preduzetništva (EEN).

Zainteresovane kompanije mogu se prijaviti za učešće na B2B susretima sve do 6. decembra i besplatno i virutuelno se susresti sa predstavnicima turskih kompanija i potencijalnim saradnicima.

Poslovni susreti orijentisani su ka sektorima automobilske, mašinske i metalske industrije, potom industriji gume, plastike i pneumatika, hemijskom sektoru, građevinarstvu i proizvodnji građevinskog materijala, Elektronske i elektronske industrije, ICT, kao i sektoru energije i životne sredine.

Organizatori omogućavaju svaki vid podrške pre, u toku trajanja i nakon poslovni susreta, kao i simultani prevod englesko-turski i tursko-engleski za potrebe sastanaka.

„Match4Industry“ su poslovni sastanci koji vam omogužavaju proširivanje poslovni saradnji što u Turskoj, što širom sveta. Susreti su prilika da otkrijete nova tržišta, proširite svoju mrežu poslovnih kontakata i saradnika, ali i saznate o novitetima i idejama za razvoj novih proizvoda i poslovnih rešenja.

Prijava i učešće je besplatno, a potrebno je registrovati se putem linka:  https://match4industry-2021.b2match.io/ .

Događaj je deo aktivnosti Evropske mreže preduzetništva (EEN).

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…