Poslovni susreti u okviru international mobility days 2021

U okviru aktivnosti Evropske mreže preduzetništva (EEN), Razvojna agencija Srbije, Privredna komora Austrije i organizacija Advantage Austria pozivaju kompanije iz različitih sektora da budu deo virtuelne konferencije i međunarodnih poslovnih susreta International Mobility Days 2021, koji će se održati 13-15 decembra.

Ovaj događaj bavi se glavnim temama mobilnosti u oblasti automobilske industrije,  železnice, logistike, saobraćajne infrastrukture, bezbednosti, i iz ugla funkcionisanja pametnih gradova i digitalizacije.

Mobilnost je aktuelna tema, a konferencija i događaji će biti posvećeni različitim segmentima mobilnosti, od zelene i zero-emission transporta, autonomne vožnje, inteligentnih rešenja trasporta i redizajniranja gradskog saobraćaja, logistike i mobilnosti u pametnim gradovima.

International Mobility Days  će okupiti stručnjake iz oblasti i u virtuelnoj formi omogužiti pristup preko 1.000 međunarodnih kontakata, pružiti mogućnost za virtuelne sastanke sa potencijalnim saradnicima i stručnjacima iz industrije.

Očekuje se oko 1.300 učesnika iz 65 zemaljama sveta, a B2B susreti mere se sa oko 2.000 prethodno rezervisanih “1 na 1” sastanaka i preko 1.000 kreiranih poslovnih profila na platformi za sastanke. Oko 40%  učesnika su proizvođači i OEM-ovi, i 19% pružaoci usluga transporta i mobilnosti. Tokom tri dana trajanja događaja, zainteresovani imaju priliku da u tri sesije sastanaka pronađu nove partnere i prošire svoje poslovne kontakte.

Poslednji rok za prijavu je 15. decembar. Registrovanje i kreiranje profila je obavezno, putem linka: https://mobilitydays2021.b2match.io/ .

Agenda događaja i više informacija dostupni su u ovoj brošuri.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…