Počela obuka za zaposlene u Gradskoj upravi

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd započela je realizaciju obuka za zaposlene u Gradskoj upravi za pisanje i pripremu projekata. Obuka traje tri dana, od 18.10. do 20.10.2017. godine i održava se u Skupštini Grada, Trg Nikole Pašića 6, mala sala.

Obuka se realizuje u okviru projekta “Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi”, koji finansiraju Evropska unija i Savet Evrope, a sprovodi Savet Evrope u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave i Stalnom konferencijom gradova i opština.

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd angažovana je da sprovede tri trodnevne obuke iz oblasti pripreme i sprovođenja projekata za 75 zaposlenih u Gradskoj upravu i Gradskim opštinama.

Osnovni cilj projekta je uspostavljanje efikasnog institucionalnog i organizacionog okvira za stručno usavršavanje zaposlenih, jer samo profesionalno orijentisana javna administracija na lokalu ima dovoljno znanja i veština da odgovori na izazove i zadatke u procesu pristupanja Republike Srbije Evropskoj uniji.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…