Savet za zapošljavanje Beograda u saradnji sa Regionalnom agencijom za razvoj i evropske integracije Beograd, Nacionalnom službom za zapošljavanje – Filijala za grad Beograd, Privrednom komorom Srbije, Privrednom komorom Beograda, Gradskim centrom za socijalno preduzetništvo Beograda, Agencijom za osiguranje i finansiranje izvoza RS i Razvojnom agencijom Srbije organizuje  od 27. februara do 4.marta 2017. godine besplatne radionice iz oblasti pokretanja sopstvenog posla „Znanjem do cilja”.


Radionice su namenjene svim građanima koji žele da dobiju sve neophodne informacije i elementarno znanje za osnivanje, upravljanje i finansiranje svoje poslovne ideje. Za sve informacije građani se mogu obratiti Sekretarijatu za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima, na telefone:- 0800 11 00 11 za pozive iz fiksne telefonije Telekoma ili  011 3090-007 za ostale fiksne telefonske mreže i mobilne operatere.
Potvrdu o uspešno završenom edukativnom programu „Znanjem do cilja”, kandidati će dobiti ukoliko budu prisustvovali svim radionicama. Zainteresovani građani mogu se prijaviti putem online prijave ili preuzeti formular za prijavu na sajtu Grada Beograda: http://www.beograd.rs/lat/gradska-vlast/1650068-radionica-znanjem-do-cilja/

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…