Представник Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд, је од 06.-20. јуна, 2015. године, боравио у Јапану.
Ова студијска посета одвијала се у оквиру програма „Успостављање и промоција менторинг услуге за МСПП у земљама Западног Балкана – Србија, Босна и Херцеговина и Црна Гора“, а у организацији ЈИЦА – Јапан Интернатионал Цооператион Агенцy (Јапанске агенције за међународну помоћ и сарадњу). Тема овогодишње посете била је Управљање производњом, а учесници су имали прилику да обиђу 10 МСП које успешно имплементирају 5С и Каизен моделе управљања производњом, као и да одслушају низ предавања везаних за Јапанске методе и алате примењене у пракси.:
 
Стечена знања учесници ће користити у оквиру програма Менторинг за 100 МСПП у РС, који се сваке године спроводи у организацији Националне агенције за регионални развој и Министарства привреде Републике Србије, а на територији читаве Републике.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…