Компанија Делхаизе Србија (Делез Србија)трећу годину за редом, расписује конкурс за младе без радног искуства. Програм траје две године и намењен је младима који своју каријеру желе да граде у продаји, обучавајући се на позицијама вође смене, заменика пословође и пословође малопродајног објекта. Програм почиње у августу, а одабрани кандидати су од првог дана програма у радном односу.
 
Након две године упознавања са свим сегментима малопродаје кандидатима се нуди могућност наставка каријере у сектору операција или неком другом сектору у дирекцији Делез Србија. Услови за пријаву кандидата подразумевају минимум шести степен стручне спреме, а рок за слање биографија је до 04. маја 2014.
 
“Живимо у времену када је тешко добити прилику за стицање радног искуства, а незапосленост је један од горућих проблема друштва. Због тога са поносом истичемо, да компанија Делез Србија пружа младим људима шансу да право из клупа стекну праксу. Поред тога, својим едукативним програмима желимо да поручимо младима да се вредан рад и труд награђују, па су тако сви који су део програма од почетка у радном односу, а они који се буду најбоље показали имаће могућност граде своју каријеру у интернационалној компанији” истакла је Сања Јевђенијевић, потпредседница за људске ресурсе компаније Делез Србија.
 Из претходне две генерације полазника програма у Србији, 15 младих и талентованих људи данас успешно гради своју каријеру ка менаџерским и лидерским позицијама у компанији. Овај програм се спроводи у земљама у којима Делхаизе Груп послује са циљем враћања фокуса на продају као место директне комуникације са купцима и пружање шансе младим и амбициозним људима да стичу радно искуство и своју каријеру граде на самом месту продаје.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…