Министарство привреде расписало је јавни позив за пријаву пројекта, у оквиру Програма за подршку унапређењу привредног амбијента локалних самоуправа који се реализује у циљу привлачења инвестиција.
За реализацију Програма Министарство привреде је буџетом за 2015.  годину определило 166.430.000 динара. Министарство учествује у финансирању пројекта до 50 одсто његове вредности, док преостала средства обезбеђује локална самоуправа.
 
Ова средства су намењена за инфраструктурно опремање пословних зона изградњом нових и реконструкцијом постојећих саобраћајница, комуналнине, електроенергетске и енергетске инфраструктуре, али и реализацију других пројеката који су у функцији привлачења инвестиција у градовима и општинама Србије.
 
Пројекат може да пријави локална самоуправа на чијој територији је планирана реализација одређеног пројекта, а као и више локалних самоуправа уколико заједно учествују у реализацији.
 
На следећем линку можете пронаћи текст Јавног позива, као и сва неопходна пратећа документа http://www.privreda.gov.rs/pages/article.php?id=11102
 
Локалне самоуправе пројекте могу пријавити до 25. фебруара 2015. године

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…